Vi har gleden av å informere om at Seleverkstedet blir ny sponsor for VOM DOGRUN. Seleverkstedets hundeseler har i flere tiår vært førstevalget for mange hundekjørere på grunn av sin slitestyrke og ergonomi. Seleverkstedets hundeseler er designet for fri bevegelse og frie luftveier når din hund er i bevegelse.

Marit Hanstad Autrey, i Seleverkstedet: «Seleverkstedet er opptatt av at både hunder og eiere skal få utfolde seg med både fysisk og mental trening, med utstyr som kan tilpasses den enkelte hund på beste måte. Dogrun er en fin og sosial aktivitet som vi er stolt sponsor av.»

Seleverkstedet har siden 1981 designet og produsert kvalitetsprodukter til hund. I dette sortimentet finner du solide hundeseler til forskjellig bruk – luftesele, sporsele og regulerbar trekksele. I tillegg finnes kjørestrikk, kobbel og hundehalsbånd, samt den svært positivt omtalte TOGO-kløven som er en av markedets mest solide produkter.

40 år med spesialsøm og direkte kontakt med hundemiljøet er kunnskapen vi bruker, til å levere deg det ypperste av kvalitetutstyr til hunden din.

Les mer om historien til Seleverkstedet her.  

Geir Jarle Bjørneng, som arrangerer Dogrun: «Med Seleverkstedet på laget, med sin ypperste kvalitet og håndverkstradisjon, gleder vi oss til å spre det glade budskap om å løpe med hund – med det beste for hunden i tankene.

Å løpe med en hund krever godt og riktig utstyr. Den kompetansen vil våre løpere dra nytte av gjennom vårt samarbeid. Så får vi og et veldig flott premiebord hvor man kan også kan vinne produkter fra Seleverkstedet.»