Rekord i antall påmeldte

Årets to første Vom Dogrun opplever stor interesse, og ligger an til deltakerrekord.

Helt siden det første Vom Dogrun i 2015 har interessen for løpene økt. Aktivitet med hund, uansett om man går eller løper, er noe mange verdsetter høyt.
– Hvis du trenger en trofast treningspartner som alltid er like gira på en gå- eller løpetur, så er hunden et perfekt valg. Når man i tillegg har et mål å trene mot – sammen med hunden – så er dette enda bedre. Vom Dogrun arrangerer flere konkurranser spredt utover sesongen hvor du kan delta sammen med din firbeinte treningskamerat, sier arrangementsansvarlig Geir Jarle Bjørneng.
– Vom Dogrun eller Dogwalk er en sosial aktivitet for hele familien. På startstreken stiller både de som vil løpe fort og langt, og de som vi ta med hele familien på en rolig gåtur. Felles for alle er at de får en utrolig morsom og god opplevelse, og alle er med i trekningen av flotte premier etter målgang, sier Bjørneng.

Deltakerrekord

Det første Vom Dogrun i 2019 arrangeres i Kristiansand. Der går startskuddet lørdag 27. april ved Christiansholm Festning. I starten på april var antall påmeldte 104, mot 77 i 2018, noe som betyr deltakerrekord i sørlandsbyen.
Allerede dagen etter arrangeres det fjerde Vom Dogrun Drammen ved Drammenselva. Da markeres også Hundens dag, med aktiviteter for store og små. Antall påmeldte er hele 126 mot 101 i 2018. I 2017 var 136 deltakere påmeldt i Drammen, og den rekorden ryker i år.

– Vi ser en sterk økning også i antall som ønsker å gå uten tidtaking. De får en like flott opplevelse. Vi trekker flotte premier på startnummerne, og det er god stemning. Alle får trøye, medalje og en hundeskål fra VOM.

Det er fortsatt ledige plasser i både Kristiansand og Drammen, samt i alle de resterende Vom Dogrun 2019.

Se fullstendig oversikt på alle Vom Dogrun i 2019 her…

Hold deg oppdatert

Få informasjon om nye løp og andre nyheter.

newsletter-dog

Meld deg på vårt nyhetsbrev